Vérember - Robert Pobi

Vérember

By Robert Pobi

  • Release Date: 2012-10-17
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

A gyilkos
A csendes amerikai tengerparti üdülőhelyen, Montaukban egy szadista gyilkos lesi áldozatait. Csak a megfelelő pillanatot várja, hogy lecsapjon, és szabadjára engedje végtelen gyűlöletét.

A védelmező
Mike Hauser seriff körzetében brutális gyilkosság áldozataira bukkannak: a fiatal nőt és kisfiát elevenen megnyúzták. A tetthelyen egyetlen nyomot sem találnak, semmi sem utal az elkövetőre, és még csak sejteni sem lehet az indítékait. A seriff tudja, hogy a szörnyű bűncselekmény felderítése meghaladja az erejét. Olyan segítőre van szüksége, aki korábban már sikeresen elbánt hasonló szörnyetegekkel.

A bosszúálló
Jake Cole az FBI-nak dolgozik. A tetovált férfi egyedülálló képességgel rendelkezik: a tetthelyek tanulmányozása során felismeri a gyilkosok sajátosságait, egyedi azonosítójukat, ahogy ő nevezi, a „névjegyüket”. Amikor bekapcsolódik a tengerparti ügy kinyomozásába, rádöbben, hogy a gyilkos ugyanúgy végez áldozataival, ahogyan harminc évvel korábban Jake édesanyját is meggyilkolták. A munka ettől a perctől személyes ügyévé válik…

Könyörtelen versenyfutás kezdődik az idővel, Jake-nek meg kell találnia a gyilkost, mielőtt a „Vérember” kapná el őt…